×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

La reina ha mort: abolició de totes les monarquies!

Aquí ens sona la història. També sofrim una monarquia imposada, que costa milions de diners públics cada any i que és aquí per defensar els interessos imperialistes de l'Estat espanyol i el règim heretat del franquisme. Per això, avui mes que mai: Abolició de totes les monarquies!

EsquerraDiari.cat

diumenge 11 de setembre de 2022
Facebook Twitter

Com tothom sap, la reina Isabel II ha mort. 70 anys de regnat han hagut de suportar els britànics, la Commonwealth i tots els súbdits de l’imperialismes britànic, que no són pocs. Ha mort, però la monarquia continua viva. Seguint la tradició medieval, reaccionària i menys democràtica que se m’ocorre, ara li succeirà el seu fill Charles, per continuar servint de pilar de l’imperialisme britànic, dels interessos de les seves grans empreses, a costa de la classe treballadora britànica, a la qual li costa milions i milions. 118 milions d’Euros l’anys passat en concret. Segur que els treballadors en vaga (per exemple els del Royal mail, -Correu “real”-), en vaga perquè el seu sou pugi almenys al nivell de la inflació estan encantats.

Aquí ens sona la història, no? També sofrim una monarquia imposada, que costa milions de diners públics cada any i que és aquí per defensar els interessos imperialistes (avui clarament guerreristes) de les grans empreses de l’IBEX, tractant-se amb dictadors (que de dictadors sap molt aquesta monarquia, imposada per Franco) solidaritzant-se amb la corona britànica. Bé, perquè nosaltres ens solidaritzem la classe treballadora britànica i la de tots els pobles que sofreixen la seva corona.

Aquests dies vèiem tot tipus d’homenatges i emblanquiment a Isabel II, també en els canals “progressistes”, per algun motiu se’ls oblidava treure la foto de la reina fent la salutació nazi. També vam veure com Ayuso decreta 3 dies de dol per a la reina “símbol de comunitat de pobles”, ha tingut la descaradura de dir. Fins i tot vam veure simulacions de com seria l’enterrament oficial del monarca Felip VI. Però som moltes les que lluitem perquè a la monarquia espanyola no se l’acomiadi amb honors reals, ni a l’emèrit ni a l’hereu, les que lluitem per acabar amb aquesta institució i decidir sobre el nostre futur.

Per això, abolició de totes les monarquies!


Facebook Twitter
El Ministeri de l'interior premia al policia nacional infiltrat amb una plaça a una ambaixada

El Ministeri de l’interior premia al policia nacional infiltrat amb una plaça a una ambaixada

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Mor una nova persona sense sostre a Barcelona després de les jornades "sensellarisme" de l'Ajuntament

Mor una nova persona sense sostre a Barcelona després de les jornades "sensellarisme" de l’Ajuntament

El govern del PSOE i Unidas Podemos planeja l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern del PSOE i Unidas Podemos planeja l’enviament de tancs a Ucraïna

La inflació segueix en alça i els preus dels aliments “pels núvols”

La inflació segueix en alça i els preus dels aliments “pels núvols”

L'economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts

L’economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts